Tájékoztatók

A dohányzás káros hatása

Természetesen Ön is sokat tehet egészsége megőrzése érdekében, ha nem szokik rá a dohányzásra, vagy ha már rászokott, igyekezzen minél hamarabb leszokni róla. A dohányzásról való leszokáshoz kérheti háziorvosa segítségét, tanácsát is.

Felhívom szíves figyelmüket bizonyos védőoltások igénybevételére. Influenza ellen a 60 éven felüliek és az idült betegségben szenvedőknek az ingyenes védőoltás biztosított. Ennek igénybevételével akár halálos tüdőgyulladást is megelőzhet. Ne várja viszont, hogy influenza elleni védőoltás a náthától megvédi.
Javasoljuk kedves pácienseinknek, hogy ha a rendelést panaszok, vizsgálat céljából keresik fel, egyeztessenek időpontot a következő telefonszámon: 06-47/513-133. Így elkerülhető a felesleges sorban állas.


Jó egészséget kíván Önöknek dr. Mátyás Péter háziorvos  
és asszisztenciája: Vinnainé Sperger Edit, és Mátyás István

Rendelés működése

A rendelés első órája "mindenkié" azaz a váratlan sürgős esetek ellátását szolgálja. A rendelés előjegyzéssel működik, ez a rendelés 2-3. óráját érinti. Ez az Ön érdekeit szolgálja, hogy elkerülhesse a hosszas várakozást esetleg lázas, vagy fertőző betegek között. Időpont kérhető rendelési időben, 1-2 nappal a tervezett látogatás előtt, telefonon. A megadott időpontban pontosan beszólítjuk, név szerint.

Információk

©2024 Citomed Bt. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper

Search